Learning Chess Step 5-Workbook

Cod produs: 0080
Brand: -
Stoc: stoc epuizat
Learning Chess Step 5-Workbook
zoom
Learning Chess Step 5-Workbook
Pret:
26 Lei
(include TVA)

Lvrarea produselor: Produsele achizitionate sunt livrate prin curierat rapid in 1-3 zile lucratoare de la efectuarea comenzii, in orice zona a tarii. Taxa de transport este de 15 lei, TVA inclus,daca se achita in cont si 20lei daca se opteaza pentru plata la curier (taxa ramburs), pentru localitatile din aria de acoperire a firmei de curierat. In cazul in care localitatea unde doriti livrarea nu este in zona acoperita de firma de curierat, se plateste o taxa suplimentara fixa de 15 lei, aceasta fiind confirmata ulterior de catre reprezentantul sahmag.ro.Rambursul este inclus. Pentru comenzile de peste 400 lei, cu livrare in reteaua firmei de curierat, transportul este gratuit.

NOU:PENTRU BUCURESTI 12LEI/COLET RAMBURS INCLUS SI 8LEI/COLET LA ACHITAREA IN CONT.


Autori:Rob Brunia,Cor con Wijgerden
Limba engleza.
Dimensiuni:28X20cm
Nr. pagini: 56
Autori:Rob Brunia,Cor con Wijgerden
Limba engleza.
Dimensiuni:28X20cm
Nr. pagini: 56
Learning chess Step 4-Workbook face parte din metoda step by step,care este sistemul oficial de pregatire al federatiei olandeze,adoptata in majoritatea scolilor din Olanda si Belgia.
Workbook Step 5
Next to the exercises there are also reminders in the workbook. These are short recapitulations of the lessons from the manual for the students. There are 11 reminders:
Material and time
Using pawns
The pawn race
Discovered attack
Rook against pawn
Strong outpost
Defending
Rook ending
Open file
Draw
The wrong bishop