Set Sah Turneu Nr.5 Lemn

Cod produs: 275
Brand: -
Stoc: stoc epuizat
Set Sah Turneu Nr.5 Lemn
zoom
Set Sah Turneu Nr.5 LemnSet Sah Turneu Nr.5 LemnSet Sah Turneu Nr.5 LemnSet Sah Turneu Nr.5 Lemn
-10% Pret:
215 Lei
Pret
vechi:
239.00 Lei

(include TVA)

Lvrarea produselor: Produsele achizitionate sunt livrate prin curierat rapid in 1-3 zile lucratoare de la efectuarea comenzii, in orice zona a tarii. Taxa de transport este de 15 lei, TVA inclus,daca se achita in cont si 20lei daca se opteaza pentru plata la curier (taxa ramburs), pentru localitatile din aria de acoperire a firmei de curierat. In cazul in care localitatea unde doriti livrarea nu este in zona acoperita de firma de curierat, se plateste o taxa suplimentara fixa de 15 lei, aceasta fiind confirmata ulterior de catre reprezentantul sahmag.ro.Rambursul este inclus. Pentru comenzile de peste 400 lei, cu livrare in reteaua firmei de curierat, transportul este gratuit.

NOU:PENTRU BUCURESTI 12LEI/COLET RAMBURS INCLUS SI 8LEI/COLET LA ACHITAREA IN CONT.


Set sah cu piese si cutie pliabila din lemn.
Marime si design pentru turneu. Este un set elegant, clasic, potrivit atat pentru turneu, acasa , dar si pentru un cadou deosebit.

1. Tabla desfacuta are dimensiunea de 48X48X3 cm. Campul de joc are dimensiunea de 4,8 cm. Margine tablei este inscriptionata cu litere si cifre. Contine un suport verde in care se aseaza individual piesele.
2. Piesele sunt model Staunton 5, din lemn de carpen intarite cu metal pentru stabilitate. Regele are inaltimea de 9cm.
Setul este ambalat intr--o cutie de carton verde.